top of page

'Väriesi Voima

Luova Polku 7 chakran viisauteen

 Jos sinun intentiosi on pitää aivan erityisesti huolta itsestäsi ja vapauttaa omia voimavarojasi, niin tervetuloa mukaan Väriesi voima -verkkokurssille! Tämä on verkkokurssi kaikille, joita kiinnostaa värit. Mitään kokemusta esim maalaamisesta ei tarvita, mutta kurssi sopii hyvin vaikka taidemaalareille.  

Mitä

kurssilla tehdään?

Kurssilla sukellat väreihin pintaa syvemmälle. Ohjaan sinut tekemään mandalan. Sen lisäksi saat tutustua kuhunkin väriin liittyvään energiakeskukseen eli joogafilosofiasta monille tuttuihin chakroihin. Joka viikolle saat lisäksi huolella valittuja ja yksinkertaisia harjoituksia kulloisenkin energiakeskuksen tasapainottamiseen.

1. viikon aikana syvennymme vakauteen ja maadoittumiseen

2. viikon aikana virtaavuuteen ja luovuuteen

3. viikolla omaan henkilökohtaiseen voimaan ja tilaan

4. viikolla tasapainoon ja harmoniaan

5. viikolla autenttisen itsen kuulemiseen ja ilmaisuun

6. viikolla intuitioon ja visiointiin

7. viikolla yhteyteen ja korkeampaan tietoisuuteen

Vaikka teemat ovat laajoja, itse harjoitukset on käytännöllisiä ja yksinkertaisia.

 

Mihin teemoihin värit 

johdattavat?

Milloin?

Yhdessä värissä pysymme yhden viikon ja kurssin kokonaiskesto on 7 viikkoa. Voit katsoa videot milloin sinulle sopii. Ne ovat noin 3-10 minuutin mittaisia, joten kurssi on mahdollinen silloinkin kun viikko-ohjelmasi on tiivis. Monet viikon harjoituksista ovat myös sellaisia, että voit tehdä niitä arkesi keskellä siellä täällä. 

Oppaanasi kurssilla olen minä, Minna-Maria Virtanen. Olen aina rakastanut värejä. Lapsena sanoin kaverilleni, että jos olisi sellainen ammatti kuin värittäjä (siis värityskirjavärittäjä) niin minusta tulisi sellainen. Minusta ei tullut värittäjää, vaan monen mutkan kautta coach eli valmentajana. Värit ovat edelleen elämässäni vahvasti mukana ja tarkastelen niitä myös kehon energiakeskusten eli joogafilosofiasta tuttujen chakrojen kautta.  Odotan innolla kurssia!

Oppaasi?

Kurssi sopii etenkin kun haluat jotain näistä asioista:

-lisätä nautintoa ja vapautta arkeen

-lisätä luovuutta, intuitiivisuutta ja omaa voimaa

-saada uuden näkökulman ja yksinkertaisia harjoituksia tukemaan elämän haastavia alueita 

-löytää tasapainoa, esim antamiseen ja saamiseen, itsen ja muiden välille

-tutustua energiatyöskentelyyn 

-uutta perspektiiviä väreihin

Mitä saat?

Mitä

tarvitset?

Mandalatyöskentelyyn tarvitset yksikertaiset taidevälineet (eivät siis kuulu kurssihintaan) Itselläni käytössä on vesivärit, vesiväripaperia, sivellin, mustia ja valkoisia huopakyniä, harppi ja akvarellikynät.  Jos et omista taidevälineitä ennestään, voit soveltaa ja tehdä mandaloita myös hyvin simppeleillä välineillä. Tarkemmat vinkit materiaaleista saat kurssinalussa.

Minkä hintainen kurssi on?

Kurssimaksu on 79€ (sis alv. 24%).

Miten

pääset

mukaan?

Kurssi alkoi enimmäistä kertaa 5.10.2020. Voit kuitenkin edelleen ostaa kurssin ja tehdä sitä omassa tahdissa. Siirry maksamaan kurssimaksu ja varaaman kurssisi klikkaamalla tästä:

Tervetuloa kurssille!

Tästä voit katsoa videon, jossa puhun mandaloista :)

“Colour is a power which directly influences the soul.”

-Wassily Kandinsky

bottom of page