Sinun Ateljee

Atelier on paikka, jossa huoltaa omaa energiaa ja voimistaa yhteyttä itseen ja tietoisuuteen. 

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan kirjaudu Sinun Atelieriin alla olevasta napista:

Lempeitä kehollisia harjoituksia  - Tapaaminen joka tiistai Zoomissa

Sivulla on linkki Zoom-tapaamiseen, jossa teemme liikkeitä, jotka huoltavat niin kehoa, mieltä kuin sydäntä. Nämä liikkeet pohjautuvat qigong -harjoitukseen. (qi = energia, gong= harjoitutus) Tapaamiset pidetään tiistaisin kello kuusi illalla Suomen aikaa ja tapaaminen kestää 40 minuuttia. Tallenteet näistä viikottaisista tunneista jää käyttöösi sivulle ja voit palata tekemään niitä milloin haluat. 

Image 1.11.2021 at 15.43.jpeg

Harjoituksia yhteyden voimistamiseen

Joka kuukausi atelieriin tulee lisää myös muita videoita, joilla on harjoituksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Videoilla on kirjoitusharjoituksia, mielikuvamatkoja, hengitysharjoituksia... kaikkea joka tukee yhteyden syvenemistä itseen ja poistaa esteitä yhteyden kokemisen tieltä. 

sinunateljee_kuva.heic

Tervetuloa kokeilemaan maksutta

Voit tulla Atelier-sivulle maksutta toukokuun loppuun asti.  Jos sen jälkeen haluat jatkaa, kerään pienen sivua tukevan maksun. Voit kokeilla maksutonta sivua, vaikkei sinulla olisi ajatusta sen käytön jatkamista. Pääset kirjautumaan sivulle alla olevasta napista. Kirjautuessa ensimmäisen kerran sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :)

Olet lämpimästi tervetullut Ateljeehen. Nähdään pian! 

kävely.JPG

Jos olet jo kerran ilmoittautunut voit astua suoraan sisään Sinun Ateljeehen tästä: