top of page

Sinun Ateljee

Atelier on paikka, jossa huoltaa omaa energiaa, saada inspiraatiota ja voimistaa yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen. 

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan kirjaudu Sinun Atelieriin alla olevasta napista:

Lempeitä kehollisia harjoituksia  - Tapaaminen joka tiistai Zoomissa

Sinun Ateljeessa on videoita qigong -harjoituksiin, jotka sisältävät yksinkertaisia liikkeitä, jotka huoltavat niin kehoa, mieltä kuin sydäntä.  "Qi"  voidaan kääntää sanalla elämänenergia ja "gong" sanalla  harjoitus. Qigong on siis suoraan käännettynä energiankasvatusharjoitus. 

 

Joka tiistai pääset mukaan myös viikottaiseen qigong -hetkeen, jonka teemme yhdessä zoomin välityksellä.  Online qigong on tiistaisin kello kuusi illalla ja tapaaminen kestää 45 minuuttia. 

Energiakeskukset hyvinvointisi -tukena

Bonuksena Sinun Ateljeessa on myös verkkokurssi "Energiakeskukset hyvinvointisi tukena".  Se on kahdeksan viikkoa kestävä kurssi, mutta voit tehdä sen haluamassasi tahdissa. Energiakeskukset liittyvät vanhaan chakrojen perinteeseen ja samaan aikaan niiden tunteminen vastaa moneen nykyajan tarpeeseen kuten stressistä palautumiseen, feminiini ja maskuliini-energian tasapainottamiseen tai intuition vahvistamiseen.

 

Tervetuloa kokeilemaan!

Sinun Ateljee-sivun maksu on 9€ /kk. Sillä saat viikoittaisen live-qigongin zoomissa sekä kaikki videot käyttöösi. 

 

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :)

Nähdään pian videoilla tai zoomissa! 

Sinun Ateljeesta sanottua

“Kiitos, tykkäsin taas tosi paljon! Online-qigong on mulle tosi hyvä juttu, koska yhteinen tapaaminen saa ottamaan ajan qigongille ja on niin hyvä fiilis tehdä liikkeet yhdessä. 

Susta välittyi ilo! Kiitos! “

 

“Kiitos Minna-Maria harjoituksista videoilla! Olen tehnyt niitä nyt joka päivä ja niistä on ollut paljon hyötyä. Olen tosi innostunut tästä! Qigong tuntuu sopivan niin hyvin omalle keholle ja hermostolle! “

minäkirjoitan.jpg

Jos olet jo kerran ilmoittautunut voit astua suoraan sisään Sinun Ateljeehen tästä:

bottom of page