Picturesque Walk

 Coaching -matka Coaching Atelierissa

Miten kokonaisvaltainen coaching tukee sinua?

coaching dialogi

Coaching-kysymykset auttavat luomaan selkeyttä ja kuulemaan omaa sisäistä viisautta.

Mielen tasolla tapahtuvan dialogin lisäksi coaching Coaching Atelierissa  sisältä  harjoituksia, jotka tapahtuvat mielen, kehon ja tietoisuuden tasolla. Kokonaisvaltainen prosessi tukee koko potentiaalisi käyttöönottamista.

yhteyden syventäminen

Ohjaan harjoituksia ja tekniikoita, jotka tukevat yhteyttä autenttiseen itseen.

Tekniikkoja ovat:

  • somaattiset liikkeet

  • energiaharjoitukset

  • kirjoitus- ja muut luovat harjoitukset

  • meditaatio ja visualisointi

vapautuminen

Coachingissa voit tunnistaa ja päästää irti  tielläsi olevista rajoittavista uskomuksista. Lisäksi coachingissa saat tuen vapauttaa  myös tunteita, jotka ovat jääneet kehoon ja energiaan jumiksi. Ohjaan sinua tarpeen tullen kehollisilla harjoituksilla ja energiatekniikoilla.

Mitä coachingista voi saada?

keveyttä ja rauhaa

Sessioissa voit vapauttaa tunteita, huomata ja päästää irti rajoittavista uskomuksista. Tämä luo tilaa autenttiselle itselle, keveydelle ja rauhalle. 

luottamusta ja intuition ohjausta 

Saat käyttöösi tapoja ankkuroitua omaan sisäiseen viisauteesi ja kuulla omaa ohjaustasi kulloiseenkin tilanteeseen. Voit syventää luottamustasi. 

voimaantumista ja maadoittumista

Kun keho, mieli ja sydän linjautuvat keskenään, voit kokea enemmän selkeyttä, energiaa ja luottamusta.  Energiaharjoituksilla voit puhdistaa ja voimistaa omaa energiaa. 

näkyvyyttä ja yhteyttä

Yhteydessä autenttiseen itseesi voit ilmaista uniikin viestisi ja olla oma itsesi. Voit luoda yhteyksiä hengenheimolaisten kanssa. 

konkreettisia muutoksia

Sisäiset muutokset johtavat myös ulkoisiin ja konkreettisiin muutoksiin. Voit toteuttaa sydämen kanssa linjassa olevia toiveita liittyivät ne sitten omaan hyvinvointiin, ihmissuhteeseen tai työelämään. 

Hyvää myös ympärille

Paitsi että itse etenet omalla henkisen kasvun polulla ja luot iloa itsellesi, vaikuttaa tämä prosessi myös ympäristössäsi!  

Coaching sopii erityisen hyvin tilanteisiin jolloin...

Olet edennyt jo jonkin aikaa henkisen kasvun polulla, mutta haluaisit ottaa seuraavat askeleet. Haluat vähemmän heittelehtimistä suhteessa energiaasi, motivaatioosi ja yhteyden kokemiseen. Haluat tukea näiden asioiden vakauttamiseen. 

Haluat syventää ja vakauttaa yhteyttä itseesi.Haluat lisää varmuutta ja luottamusta. Haluat tuoda autenttisen itsesi esiin ja loistaa valoasi maailmalle. 

Sinulla on suuri sydän ja paljon sydämen viisautta, mutta joskus tipahdat kollektiiviseen puute -mentaliteettiin ja ajatukseen, että täytyy tehdä paljon töitä, jotta asiat tapahtuvat. Haluat tukea asioiden luomiseen kevyemmin.  

Tiedät tai haluat tietää, mitä menestys ja onnellinen elämä tarkoittavat sinulle ja haluat ottaa tarvittavia askeleita saattaaksesi tämän vision käytäntöön. 

Olen life coach ja mentori. Koulutukseni olen saanut International Coach Academyssa ja minulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto. Näiden lisäksi olen meditaation, idän filosofioiden, qigongin, luovien metodien, kuten kirjoittamisen ja maalaamisen elinikäinen oppija. 

Niin paljon kuin olenkin kiinnostunut tieteestä ja oppimisesta, koen, että suurimmat saavutukset henkisessä kasvussa tulevat poisoppimisen, vapautumisen kautta sekä syventämällä yhteyttä itseen.

Oma tarinani on tarina transformaatiosta (jolla ei tietysti ole loppua, vaan se on elinikäinen prosessi) ja missioni on antaa tukea muutosmatkoilla, jotka eivät ole aina helppoja. 

 

Jos haluat tietää minkälaista olisi työskennellä kanssani, tarjoan yhden ilmaisen session, jolloin voit kokea coachingia käytännössä ja voimme jutella lisää siitä kuinka coaching voisi tukea sinua omassa tilanteessasi.

minnamaria_crespellano.jpg

Olen Minna-Maria

Coaching matka on 3 kuukauden jakso, joka sisältää:

 Valmistelu

Ennen varsinaisia tapaamisia, tapaamme kartoitus -sessiossa. Sen kesto on 60 minuuttia. Tapaamme Zoom- alustalla, joten voit tulla tapaamiseen kotoasi mistäpäin maailmaa tahansa. 

Sessiot

Varsinaisia coaching tapaamisia pidämme kahden viikon välein. 

Muistiinpanot

 Saat sessioista muistiinpanoja sähköpostitse, jolloin voit palata tärkeimpiin kohtiin ja ideoihin myöhemmin milloin haluat.

Välineitä

Saat käyttöösi instrumentteja, kuten somaattisia harjoituksia, energia-tekniikoita, kirjoitusvinkkejä ja muita luovia välineitä. Nämä harjoituset saat käytöösi vaikka loppuelämäksi! 

Tuki sessioden välillä

Sessioiden välillä voit olla  minuun yhteydessä sähköpostitse ja saada tukea ja inspiraatioita. Kerran viikossa lähetän sinulle lyhyen "missä mennään" kyselyn.  

Juhlaa ja iloa

Olen paikalla huomaamassa askeleesi ja oivalluksesi. Olen jakamassa ilon prosessin vaiheista!

Investointisi

 275€ 

Kuukausimaksuvaihtoehto 3 x 275€, yhteensä 825€ 

Hinta sisältää ALV:n 24%. Kuukausimaksu ilman ALV:ia 195,31€

3 kuukauden sitoutuminen

725€

Koko maksu kerralla. Alennus 100€

Hinta sisältää ALV:n 24% 

Hinta ilman ALV:ia 551€

3 kuukauden sitoutuminen

Jos olet tällä hetkellä työtön, ota yhteyttä ja voimme pyrkiä löytämään keinon sopivaan hintaan. 

 

Mitä muut sanovat?

Vineyard
DA8A3F6E-3A3D-4C9D-A2A9-E0730C36AF1E_edited.jpg

Olet valmentajana aivan ihana, aidosti kohtaava ja läsnäoleva tässä hetkessä. Keholliset harjoituksesi ja vinkkisi ovat aivan erinomaisia, olen saanut valmennuksessasi mielettömän työkalupakin omaan henkiseen ja fyysiseenkin hyvinvointiin ihan joka päivä, sekä yllättäviin tilanteisiin ja vaikeuksiin. Olen saanut myös voimaa meditaatioista, hengitysharjoituksista, kirjallisuudesta, videoista sekä voimaannuttavasta kirjoittamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Loit prosessin aina valmennettavaa tarkkaavaisesti kuunnellen niin, että käsiteltiin asiaa, joka on kullakin kerralla kaikkein tärkeintä. Jokainen sessio myös päättyi niin, että se tuntui omalta matkaltaan, jossa on päästy vähintään se pieni askel eteenpäin. Osaat kannustaa, valaa uskoa niihin haparoiviin siipiin, jotka eivät jaksaneet juuri sillä hetkellä lentää. Kirjalliset kiteytykset sessioiden jälkeen olivat myös timanttisia ja auttoivat muistamaan keskustellut asiat, sekä ylläpitämään voimaannuttavaa prosessia. 

 

Valmennuksesi auttoi minut ylös rotkosta ja tilanteesta, jossa suunta, kompassi, kartta olivat hukassa, sekä navigaattori myöskin epäkunnossa. Autoit näkemään niitä valonpisaroita, joita eniten tarvitsin, kun pimeä alkoi vallata. Voin suositella sinua kenelle tahansa muutosta kaipaavalle tai oman henkisen kompassin vahvistusta kaipaavalle! Tunnen olevani kuin lentoon päässyt perhonen, joka vielä muutama kuukausi sitten oli vasta toukka. Nyt näen kaiken sen tärkeän elämässäni entistäkin kirkkaammin ja kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet

Palaute elokuulta 2021, julkaistu pyynnöstä nimettömänä

Varaa ilmainen sessio tästä

Kiitos yhteydenotosta! Olen sinuun yhteydessä pian!