top of page
Picturesque Walk

Mitä coaching voi antaa sinulle?

Mitä coachingista voi odottaa?

  • Saat lisää luottamusta, vakautta ja keveyttä.  Koet yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen.

  • Tunnet  helppoja ja toimivia välineitä, joilla voit aina tasapainoittaa energiasi oli tilanteesi sitten mikä tahansa.

  • Sisäinen muutos luo ulkoisen muutoksen eli saat konkreettisia muutoksia. Mutta kenties silti aina mahtavimmalta tuntuu sisäinen muutos! Ulkoinen muutos on kuin kiva bonus. 

Miksi työskennellä minun kanssani?

mieli & dialogi

Coaching on dialogi, joka pohjautuu aktiiviseen kuunteluun ja kysymysten asettamiseen. Kysymyksen auttavat sinua löytämään vastauksia ja kirkastamaan tilannettasi. Diaologin myötä voit  päästää irti rajoittavista uskomuksista ja tunteista, joita olet mahdollisesti kantanut mukanasi. Tämä prosessi luo tilaa aivan uusille mahdollisuuksille.

kehon viisaus

Dialogin ohella ohjaan sinua myös kehollisilla harjoituksilla. Keholliset harjoituksest auttavat vapauttamaan tunteita ja tasapainottamaan omaa energiaa. Monia asioita, kuten luottamusta ja turvaa on helpompi vahvistaa kehonkautta kuin mentaalisesti.   Keholliset harjoitukset lisäävät energiaa, selkeyttä ja luottamusta.

intuitio ja sisäinen viisaus

Tarpeen tullen ja kiinnostuksesi mukaan voin ohjata sinua myös rentoutuksen, meditaation tai taideterapeuttisin välinein kuten kirjoituksen tai maalauksen ja  avulla.   Nämä auttavat avautumaa intuitiolle ja sisäiselle viisaudelle.  Prosessin ei tarvitse olla työläs ja hankala, vaan jo tästä prosessista voi nauttia!

Olen life coach ja mentori. Koulutukseni olen saanut International Coach Academyssa ja minulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto. Näiden lisäksi oma ammatillinenn ja henkilökohtainen polkuni on rikastunut etenkin meditaation, idän filosofioiden ja luovien metodien kuten kirjoittamisen ja maalaamisen kautta.

Niin paljon kuin olenkin kiinnostunut tieteestä ja oppimisesta, koen, että suurimmat saavutukset henkisessä kasvussa tulevat poisoppimisen, vapautumisen kautta sekä syventämällä yhteyttä itseen.

Missioni on antaa tukea paluussa kotiin omaan itseen -ei johonkin aina saavuttamattomassa olevaan ihanne minään. Näissä prosesseissa ei tarvitse selvitä yksin ja olisi mahtavaa olla hetki mukana matkallasi!

 

Jos haluat tietää minkälaista olisi työskennellä kanssani, tarjoan yhden ilmaisen session, jolloin voit kokea coachingia käytännössä ja voimme jutella lisää siitä kuinka coaching voisi tukea sinua omassa tilanteessasi.

DSCF3714_edited_edited.jpg

Coaching-paketti

Tapaamiset

Ensimmäinen tapaaminen on kartoitussessio. Se ja kaikki varsinaiset coaching tapaamiset kestävät 60 min ja tapaamme Zoom- alustalla. 

Tapaamisrytmi

Voit valita sopia coaching -tapaamiset viikon tai kahden viikon välein.  

Muistiinpanot

Saat sessioista muistiinpanoja sähköpostitse, jolloin voit palata tärkeimpiin kohtiin myöhemmin milloin haluat.

Välineitä

Saat käyttöösi sinulle räätälöityjä harjoituksia, kuten somaattisia liikkeitä, energia-tekniikoita, kirjoitusvinkkejä ja  luovia välineitä.  

Sähköpostituki

Sessioiden välillä voit olla  minuun yhteydessä sähköpostitse. Olen jakamassa surut ja juhlistamassa askeleita prosessin vaiheista!

Bonus

Saat käyttöösi Sinun Ateljee -sivun ilmaiseksi coaching ajalle. Sinun Ateljeessa pääset viikottaiseen qigong-tunnille ja voit katsoa videoita.

 390€ 

Hinta sisältää ALV:n 24% 93,6€. Maksu ilman ALV:ia on 296,4€.

Paketti on sopiva, kun haluat investoida tukeen ennalta sovituksi jaksoksi ja saada "kaiken irti" coachingista. 

75€

Hinta sisältää ALV:n 24%, 18 €  Hinta ilman ALV:ia 57€

Jos kaipaat muutamaa coaching-kertaa, vaikka akuutisti, voit  varata yksittäisiä tapaamisia.

Mitä muut sanovat?

478C81BD-CA4C-49B5-A783-9FF3F1A46591.jpeg
Nature Girl

Olet  Minna-Maria valmentajana aivan ihana, aidosti kohtaava ja läsnäoleva tässä hetkessä. Keholliset harjoituksesi ja vinkkisi ovat aivan erinomaisia, olen saanut valmennuksessasi mielettömän työkalupakin omaan henkiseen ja fyysiseenkin hyvinvointiin ihan joka päivä, sekä yllättäviin tilanteisiin ja vaikeuksiin. Olen saanut myös voimaa meditaatioista, hengitysharjoituksista, kirjallisuudesta, videoista sekä voimaannuttavasta kirjoittamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Loit prosessin aina valmennettavaa tarkkaavaisesti kuunnellen niin, että käsiteltiin asiaa, joka on kullakin kerralla kaikkein tärkeintä. Jokainen sessio myös päättyi niin, että se tuntui omalta matkaltaan, jossa on päästy vähintään se pieni askel eteenpäin. Osaat kannustaa, valaa uskoa niihin haparoiviin siipiin, jotka eivät jaksaneet juuri sillä hetkellä lentää. Kirjalliset kiteytykset sessioiden jälkeen olivat myös timanttisia ja auttoivat muistamaan keskustellut asiat, sekä ylläpitämään voimaannuttavaa prosessia. 

 

Valmennuksesi auttoi minut ylös rotkosta ja tilanteesta, jossa suunta, kompassi, kartta olivat hukassa, sekä navigaattori myöskin epäkunnossa. Autoit näkemään niitä valonpisaroita, joita eniten tarvitsin, kun pimeä alkoi vallata. Voin suositella sinua kenelle tahansa muutosta kaipaavalle tai oman henkisen kompassin vahvistusta kaipaavalle! Tunnen olevani kuin lentoon päässyt perhonen, joka vielä muutama kuukausi sitten oli vasta toukka. Nyt näen kaiken sen tärkeän elämässäni entistäkin kirkkaammin ja kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet

Palaute coaching-asiakkaalta

Tervetuloa kokeilemaan! 
Varaa ilmainen tapaaminen tästä! 

Kiitos yhteydenotosta! Olen sinuun yhteydessä pian! 

bottom of page