top of page
Wellness Coach

Virtausta ja hehkua 

liikkuen, kirjoittaen ja meditoiden 

Verkkovalmennus 13.4.-1.6.2021

Bouquet of Flowers

Valmennus kokoaa syvällisen viisauden kehon ja mielen yhteydestä.  Saat yksinkertaisia instrumentteja, jotta voit kokea lisää henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia. Voit tunnistaa itselle merkityksellisimpiä ideoita, vapautua rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista ja toteuttaa kaipaamiasi ideoita aina käytännön tasolle asti.  Teet tilaa ilolle, vapaudelle, runsaudelle, intuitiolle, luottamukselle ja luovuudelle.

Luot virtausta ja hehkua seitsemällä eri elämäsi alueelle:

1

Läsnäolo ja maadoittuminen 

Kun tuemme tätä aluetta, voimme luoda elämää, jossa hyvinvointi kukoistaa kehon ja materiaalisen maailman muodossa. 

2

Yhteys tunteisiin ja elämänenergiaan

Tunteiden virta ja luonnollinen yhteys intohimoon tuo elämään virtaavuutta ja polttoainetta kaikkeen mitä haluamme toteuttaa.

3

Henkilökohtainen voima ja omanarvon tunne

Oman voiman kautta voimme tuoda esiin oman uniikin persoonallisuuden, asettaa rajoja ja tuoda ideoita käytännön tasolle vaivattoman tuntuisesti.

4

Tasapaino & myötätunto

Luomme tasapainoa itsen ja muiden välillä sekä henkisen ja fyysisen välille. Tämä alue avaa meidät vapaudelle ja  rakkaudelle, sen antamiselle ja vastaanottamiselle.

5

Itseilmaisu ja luovuus

Avaamme  itseilmaisun ja luovuuden kanavaa, jolloin oma autenttinen totuus  saa pulputa esiin. Kuulemme itseämme ja voimme kommunikoida luoden harmoniaa.

6

Intuitio

Tuemme kykyä kuulla ja seurata intuitiota sekä luoda elämää visualisoinnin avulla. Kyky auttaa etenemään haluamaamme suuntaan.  

7

Korkeampi tietoisuus jauskomukset

Avaamme portin korkeampaan tietoisuuteen, yhteyteen ja inspiraatioon.  Voimme vapautua rajoittavista uskomuksista. Suunnassa oman sisäisen viisauden kanssa voimme kulkea omaa polkua ja tuntea rauhaa haasteidenkin edessä.  

 Valmennuksen metodit pohjautuvat niin ikivanhojen idän traditioiden viisauteen kuin myös tuoreimpaan life-coaching -osaamiseen.

Online Meditation
Writing

Valmennus sisältää 

 • 8 videota Jokainen video sisältää lyhyen luennon kunkin viikon teemaan liittyen. Näin voit kuunnella tietopaketin, kun sinulle parhaiten sopii. Videoiden kesto on maksimissaan 12 min.

 • 8 Zoom-työpajaa  Kerran viikossa teemme harjoitukset yhdessä Coaching Atelierin virtuaali-tilassa. Työpaja sisältää

 • huolella valittuja yksinkertaisia kehollisia harjoituksia 

 • kirjoittamis-osuuden

 • meditaatiota tai hengitysharjoituksia

 • Ryhmän tuen ja mahdollisuuden jakaa kokemuksia muiden hengenheimolaisten kesken.

 • Printattavan materiaapaketinjossa saat kirjoitusharjoitukset työpajaan sekä   yksinkertaisia, monipuolisia ja lisävinkkejä kulloisenkin teeman tukemiseen jokaiselle viikolle.

minnamaria_crespellano.jpg

Valmentajanasi

Valmennuksen järjestää Coaching Atelier ja valmentajana toimii life coach, kasvatustieteen maisteri energiatietoisuus valmentaja, Italian suomalainen Minna-Maria Virtanen.

"Minua ihastuttaa jatkuvasti se, että voimme lähestyä elämän teemoja kognitiivisen tiedon lisäksi kehon, hengityksen ja meditaation kautta. Pienet energiaa tasapainoittavat harjoitukset luovat välittömästä muutoksen. Muutos tuo lisää rentoutta tai  virtaavuutta ja siitä olotilasta käsin luomme taas hiukan hehkuvampaa elämää. 

Olen kehittänyt valmennuspaketin koko tähänastisen opiskelu- ja työhistoriani tärkeimmistä löydöksistä. Ne ovat peräisin tuoreimmasta coaching- osaamisesta ja yhtä lailla idän perinteistä:  meditaatio-harjoituksestani, joogasta ja qigongista." 

 

Jos haluat...

 jotakin näistä:

Niin tervetuloa mukaan ja kuljetaan ​matkaa hetki yhdessä! 

 • lisätä rentoutta ja virtaavuutta arkeen

 • vapauttaa sisäisiä voimavarojasi

 • tukea luovuuttasi

 • tukea ideoittesi toteutumista

 • tukea oman autenttisten valintojen tekemistä

 • tukea intuitiotasi

 • tai vaan antaa  jotain todella hyvää itsellesi!

Flower in Hand

Ilmoittaudu mukaan nyt

Valmennus alkaa 13. huhtikuuta. Tapaamme Zoom -alustalla tiistaisin klo 19.00 suomen aikaa. Valmennuksen kesto on 8 viikkoa. 

Hinta on 97 € (sis. alv. 24%) 

Sisältää yhteensä 8 videota, 8 tunnin kestoista webinaaria sekä printattavan materiaalipaketin. 

Olet lämpimästi tervetullut!

bottom of page